Det lønner seg ikke alltid å lære av sine feil...!

Om du ikke allerede har sprayet deg med parfyme idag, så les dette først!

Mange sprayer parfyme rett på huden på bryst-området... IKKE GJØR DET! Huden der er så utrolig sensivit og utsatt for for eksempel sol, noe som absolutt ikke er noen god kombinasjon. Jeg er ingen hudlege eller dermatolog, men jeg kan si av erfaring at du så og si etser bort hud og ødelegger den permanent, og du risikerer å få pigmentflekker og allergi.

Jeg skjønte ikke dette før jeg var ca 18 år, etter mye parfymebruk.. Det svei når jeg gikk ut i sola.. Jeg får alltid veldig fin brunfarge på kroppen, men der blir jeg oftest veldig rød og blir lettere brent enn jeg burde blitt. Det svir ikke lenger, og det er fordi jeg såklart har sluttet for lenge siden å påføre parfyme på denne måten.. Noe jeg heller ikke  var særlig flink til var å smøre dette området med solkrem, som selfølgelig har spilt en stor rolle i min ødelagte hud.

...Sommeren jeg fylte 18, fikk jeg en reise til Egypt i bursdagsgave, og på denne fab reisen dro vi såklart innom et egyptisk parfymeri(!), hvor jeg lærte hvordan man skal påføre parfyme og hvorfor. Mannen i parfymeriet forklarte at man skal påføre parfyme der man har pulsårer, da disse pulserer og vil "pumpe" duften utover..

Enkelt og greit viste han meg at man starter på innsiden av håndleddet og klapper de mot hverandre, (ikke gni, da ødelegger du duften), så krysser du hendene og klapper på hver side av fremside skuldre, så påfører du litt til på håndleddene, og klapper de på hver side av pulsåre-området på halsen.
Jeg ser så mange i alle aldre gjøre det feil, boys&girls, og jeg unner ingen å få samme problem som meg.. Så gjør deg selv en tjeneste, slutt og ødelegg huden din; følg mitt og egyptern's råd with love, og smør deg med solkrem!

 

 

Have a niiice day, beautifuls!

3 kommentarer

Nick

08.06.2012 kl.10:55

Nå fikk jeg en aha opplevelse!

Adriane

08.06.2012 kl.15:26

Skjønner hva du mener.. Jeg sliter litt med samme problemet, men ikke helt på samme måte. Har ofte sprayet meg med parfyme på halsen, og etter en dag ute i solen får jeg flekker som ser ut som skitt. Får rett og slett mange små brune flekker hvor jeg har sprayet meg. Som om parfymen tar til seg 100x mer sol enn resten av kroppen...

labonita

11.06.2012 kl.18:45

Adriane: Pigmentflekker er irriterende, tar så utrolig lang tid før det forsvinner igjen.. -.-

Skriv en ny kommentar

labonita

labonita

23, Skedsmo

Jeg heter Melissa, jeg er -og har alltid vært fasinert av fine ting, gode lukter og smaker osv. Er veldig nysgjerrig av meg, så oppgjennom har jeg plukket opp kunnskap og erfaring (noe jeg aldri får nok av!), som jeg gjerne deler med hvem enn du måtte være. Jeg liker å inspirere andre til det bedre. Musikk er også en av mine forkjærligheter, jeg elsker en god opplevelse og en god latter, og nyter livet med mine gode venner og familie, og andre lovly personligheter som dukker opp her og der.

Kategorier

Arkiv

hits